Hoogwaardige service op maat

KMD biedt producten van hoge kwaliteit waaruit klanten kunnen kiezen, evenals OEM/ODM-services op aanvraag.

OEM / ODM

Professionele fabrikant, groothandel op maat OEM / ODM

De plastic flessen geproduceerd door KMD Company omvatten HDPE-plastic flessen, PET-plastic flessen, plastic flessen voor voedsel, plastic flessen voor gezondheidszorgproducten, medische plastic flessen, enz. Het zijn milieuvriendelijke groene plastic verpakkingen die zijn aangewezen door geavanceerde landen zoals Europa, de Verenigde Staten , en Japan, en de matching voldoet aan internationale normen. CRC-veiligheidsdeksel, drukgevoelige pakking en draagbaar deksel; en productie van cosmetische verpakkingscontainers met verschillende specificaties en capaciteiten, PET-materiaal heeft de kenmerken van transparantie, stabiele chemische eigenschappen, recycleerbaarheid, enz. Het is een internationaal erkend groen materiaal voor milieubescherming. US FDA-demonstratie en binnenlandse gerelateerde certificering, veel gebruikt in elektronicafabrieken, voedselfabrieken, farmaceutische fabrieken, speelgoedfabrieken, enz.

Redenen om ons de verwerking toe te vertrouwen:

  • 1. R & D-sterkte: we hebben een aantal uitstekende ontwerpers en volwassen matrijsteams. Van ontwerp van productuiterlijk tot structureel ontwerp, het team vertrekt van de echte gebruikerservaring van gebruikers, combineert nieuwe en efficiënte productietechnologie en voldoet voortdurend aan de behoeften van klanten door middel van herhaalde updates en iteraties. Aangepaste vereisten.
  • 2. Fabrieksschaal: we hebben momenteel meer dan 100 medewerkers, een productiewerkplaats van 4.000 vierkante meter, een magazijn van meer dan 1.200 vierkante meter, standaard zuiveringswerkplaatsen, schone werkplaatsen en gecentraliseerde voersystemen, en meer dan 20 sets van verschillende spuitgietmachines, automatische blaasvormmachines en spuitgietmachines met centrale besturing. Er zijn meer dan 10 volautomatische montage- en testapparatuur en 3 volautomatische etiketteermachines.
  • 3. Onze service: we bieden een perfecte after-sales service, van bestelling, logistiek en controle van goederen uit magazijnen. Er zijn kwaliteitsproblemen en kunnen worden geretourneerd/vervangen. We kijken er oprecht naar uit om met u samen te werken!

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in om ons een e-mail te sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact informatie

AddressChina Jiangsu Nanjing

Telefoon +86-025-83332506

Email Bottle@kangmed.net